Livrarea produselor se face oriunde în România, în termen de maxim 3 de zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Exceptie fac cazurile de forta majora (calamitati, dezastre naturale, drumuri impracticabile, accidente,greseli in afisarea stocului, etc).

Costul cu livrarea produselor va fi suportat integral de catre Clienti pentru toate comenzile.
Ne rezervam dreptul de a intarzia sau de a anula livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de firma noastra care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romane.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata , in intervalul orar stabilit de comun acord, reprezentantul firmei de curierat va reveni inca o data. Daca nici de aceasta data nu poate efectua livrarea, va restabili contactul cu firma noastra, iar comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.